Wednesday, 13 April 2011

menghitung hari...

Bismillahirrahmanirrahim......
Pertamanya ingin sekali azwa beritahu kpd semua bahawa azwa dalam keadaan sedih yang amat sangat...rase seprti banyak perkara duka yang berlaku dalam hidup bertimpa-timpa.....anyway...life must be go on....hari nie azwa nak menceritakan serba sedikit tentang adik-beradik azwa kat UTHM....azwa kat sini ade seorang abang (sebaya larh....cuma lahir awal sikit je...).ngan seorang adik..(sebaya gak...lahir lambat sikit...).azwa yang tengah-tengah....walaupon azwa tak tau cmne nak jadi adik...hahahahaha....kat rumah azwa abang yang sulong...ermmm...


yang pertama ialah Abang azwa name dia Mohd.Shawari Amri bin Abdul Aziz..orang kat sini panggil die Am je......dia berusia 18 tahun...dan berasal dari Layang-Layang....die lahir pada 7/4/1993.....tak tau ar kat mane....hehehee......die seorang yang baik,peramah,dan bagi azwa die seorang yang manja.......walaupon die abang.apa yang istimewanya die nie....die seorang yang pandai,...ape yang azwa tak paham pasal subject kat UTHM nie, mesti tanya die.....apa yang azwa dapat rasakan...die ade masa depan yang cerah...insyaalallah....azwa akan sentiasa doakan.die juga seorang yang sentiasa ade mood....kekadang azwa pon tak paham kenapa sistem mood nie??......hay....takpe azwa tak kesah pon...sebab azwa pon same kekadang......am nie juga die seorang yang suka menonjol....minta perhatian...bg azwa itu normal.....sebab die kat rumah jd adik bongsu....kat sini je jd abang....heheee......kenapa azwa kate ia normal....sebab adik azwa kat rumah pon same.......antara lain yang azwa tau mengenai am nie. ermmmm......die suka menyanyi....,suka menari,suka kucing....suka bercakap(periang)....tu yang azwa suka kat die nie...die seorang yang periang...kekadang bile mood hantu die sampai die akan menjadi diam seribu bahasa....hish!!! menyampah betol....macam hidup ngan batu...senyap je.......tu yang rase nak sepak tu.....so kepada am azwa nasihatkan keep talking ok...hahahaha.......inilah orangnya......comel tak??????hahahahaha

kepada amri...azwa ucapkan selamat maju jaya....azwa akan doakan amri berjaya sampai bile-bile....
sayang ko sampai kiamat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
yang seterusnya ialah adik azwa kat UTHM....name dia Rafiq Hazman Bin Roslan....azwa panggil die Adiq....walaupon die tak suka...hahahaha...azwa panggil die rafiq.....umur die 18 tahun....lahir pada 28/9/1993...kat mane ntah.....hahahahaha......die nie seorang yang pemalu....kat kelas diam je...paham ke tak paham ke diam je..................hay....die seorang yang sangat manja.....die nie anak sulong dalam keluarga die.....sangat bertanggungjawab terhadap adik-adiknya.....sebab he has lost his father.....die anak yatim....sedihnya.......sob-sob-sob............rafiq nie die suka main muzik...die meminati muzik...dan seorang yang sentimental.....die suka wat lawak....lawak-lawak comel .......hahahaha.....perkara lain yang azwa tahu ialah die dah ade couple.....namenye makcik...kowt~~~die selalu bergayut dalam bilik ngan tepi tangga....hay ape nak jadik budak nie....azwa tak kesah...asalkan hidup die bahagia.....apa yang azwa suka  kat die nie....die nie seorang yang manja....manja tak bererti gedik...hahahahaha....die seorang yang baik.pemalu,dan menghormati....kalau adiq nie....die tak pakai sistem mood....bagus.....hahahahaha...happy always.....kekadang pon tak bleh bla gak....orang ade masalah.stress....die happy je......hay adiq...adiq.....

kepada rafiq....azwa ucapkan selamat maju jaya....azwa akan sentiasa mendoakan rafik...sepanjang waktu...
sayang ko sampai kiamat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...