Tuesday, 9 August 2011

SAMBUTAN HARI KEPUTERAAN KE-18 with my friends.

Assalamualaikum semua.....
apa khabar.???....
sihat???
puasa tak????
hhahahahaha
rasanya dah lama atekk! tak update blog atekk! yang nie.....
hari nie atekk! nak update pasal sambutan hari keputeraan atekk! yang ke 18 edisi ke 2 pada 29 julai 2011....
ha ke 2..?????
hahahahahahahahaha
atekk! punya bufday party ade 2 edisi....
first hanya untuk family jewp.....orang lain tak boleh datang....
hahahahahaha
yang ke 2 nie untuk kekawan atekk! dan kerabat2 terdekat....

alhamdullillah majlis diadakan di 

restoran Pizza hut BP MALL......
bersama rakan2 atekk!....iaitu...
nurasreen ,tasha al-humaira,fatin haniyyah,amri aziz,qai qaiyum,rafiq hazman with the makcik.....
actually majlis nie dirancang lama dah...
tapi diadakan lambat sebab menanti kepulangan secret keeper atekk! yang belajar di Sarawak pulang ke semenanjung.....sebabtu diadakan lewat dari tarikh hari lahir atekk!....
happy sangat masa hari tu....
ye la...dapat kawan jumpa kawan atekk! yang dah lama tak jumpe.....
tapi ade yang menyedihkan atekk! iaitu....kawan terbaik atekk! tak dapat datang sbb die tak cuti
sedih sejuta kali sedih exponent sejuta..
Muhd Qutaibah Abdul Aziz.
so gembira tahap biasa2 je la....
lepas makan pizza dan kek....
atekk! dan kekawan semua pegi main bowling...
tapi atekk! tak main...sbb takde mood....
so temgok je la kekawan atekk! main...
kemenangan berpihak kepada Shawari amri....
kedua asreen dan ketiga Qai qaiyum
apapon...hope semua enjoy....
pas jejalan kat situ...
atekk! pon mengucapkan selamat tinggal kepada Asreen yang akan bertolak balik ke sarawak pada hari ahad....
atekk! pon balik la dengan amri aziz menaiki kereta rafiq....
hahahahaha
kecik2 da bawak kereta..... hehhehe
atekk! tak la nak cakap banyak sangat....
just di sini atekk nak ucap 
TERIMA KASIH 
kepada kekawan yang sudi datang majlis tuh...
dan tak lupa kepada 
asreen,tasha,n fatin yang bagi hadiah....
like sesangat hadiah tu....
thanks a lot...
kat sini ade sikit gambar kenangan masa majlis tuh.....enjoy it:

















































No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...