Monday, 14 November 2011

OUTING AT KLUANG MALL WITH MY BESTSAHABAT!!!...=D

salam semua....
hari nie atekk! nak citer pasal aktivity atekk! di penghujung cuti semester nie....
on sabtu lepas ...atekk! telah merancang nak outing kat kluang....di samping ada sebeb MEGA kenapa nak outing kat sana....hahahaha....that my secret....only qutai and amee ja tau pasai nie...hehehe...and setelah menunggu bas selama 3 jam...@_@.....hahaha...lama tuh....akhirnya bas pon tiba....dan jumpa la qutai kat dalam bas...disebabkan this is my firstime naik bas pg kluang....so agak kekok la gak....apapon...qutai ade...hahaha...die dah slaloo la kowt....hemm...
beberapa ketika berlalu...
akhirnya sampai la kat terminal bas kluang.....dengan keadaan bingung berjalan menuruti qutai pg ke ape tah nama complex tuh...atekk! pon tak tau....jumpa plak...amee kat sana ngan Assistan die...juhana...hehehehe....sory ju..=P...then...di sebabkan perut dah nyanyi lagu Grenade by Bruno Mars..haha...lapaq kowt....hehe...pg la makan...mengikut kehendak atekk!...nak makan Pasta..(effect cerita korea...hahaha..)
..so lunch kat Pizza hut....dah puas makan...dan solat sudah tunaikan....so atekk! dan qutai membawa haluan memasing....hahaha...die ade rancangan die...hehehe...atekk! ade rancangan sendiri...hem...apa lagi...atekk! pon window shopping ar...hahaha...antara yang menarik perhatian atekk! ialah...sehelai baju warna pink..(whatt!!!...pinkk!!....ewww,,,,,=P)...haha...baju tuh semat gyle...slamat duit tak mengizinkan...haha...so lupakan la baju tuh...selain baju....beg galas...pergh!!!....semat la sehh semua....warna memang main peranan...paling mengancam...colour merah terang gile...ngan purple....pergh...semat je....yg terpikat di haty ialah...beg travel ....memang cantik design die....apaon...nnty la beli beg nie...selain tuh...atekk! ade gak jumpa buku yang best kat kedai buku...story pasal macam...semua best2...hem...dan terjumpa la buku planner untuk 2012....hahaha...pape pon survey je dulu....
tanpa di sedari rupanya kat luar dah hujan dah....hemm...area kol 5...atekk! dan qutai bergerak balik...dari terminal kluang...walaupon penat satu hari suntuk kat mall...tapi...memang best..atekk! jumpa dan lihat macam-macam ragam manusia...dunia nie memang pelik dan kadangkala panassss~~~...huh.....ape pown...thanks to qutai n amee.. cos sudi ikot and bawa atekk! pg kluang....hope next time dpt pg lg ngan qutai dan dapat jalankan misi MEGA yang gagal tuh....huhuhu...k lah smpai sini je dulu story kali nie....see u all later...
assalamualaikum...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...