Friday, 23 December 2011

happy birthday to my bestsahabat!!...NASH!!!....hahaha....^_^

assalamualaikum semua....
hahaha....hari nie december 23 2011 merupakan birthday my bestsahabat....iaitu Nasharudin iskandar shah bil leman...a.k.a nash...hahaha....walaupon tak pernah jumpa...its never be obstacle hahahaha....
so here i have some special wish and speech for nash...---------->



to Nash....Selamat Hari Lahir yang KE-18 and semoga Allah sentiasa merahmati ko dan hidup bahagia di samping keluarga!,,,juga...semoga Allah panjuangkan umur ko dalam kesihatan yang baik sepanjang masa...di limpahkan lautan rezeki seluas-luas nye.....dan mendapat kebahagiaan di dunia dan di Akhirat insyaallah...



semoga dengan pertambahan umur ini akan membuatkan ko lebih baik dan terbaik!!(walaupon ko memang sahabat aq yang terbaik!!...hehehe)...dan aq sentiasa mendoakan kejayaan ko...huhuhu....sobs..sobs..sobs....(touching....)..=P..



lau ade rezeki nnty kita jumpa ek....hahaha....papehal call2 lah...messeg2 lah chat2 lah aq ea....hakhakhak....papewpown thanks to be my friend in virtual world...hahaha....hope this friendship will endless...haha till the sky is split!...
sayang sahabat aq nie kuat ketad mampat sampai kiamat!!!....lol....=P hakhakhak....
happy birthday!!!!!....


p/s = hahaha....sory la tak dpt buatkan majlis cm aq wat kat qutai...sbb jauh kan....dan di sebabkan jauh juga ko terselamat dari balingan kek aq dan mandian krim cake....hahaha!!....hadiah ko aq kirim qutai =P hakhakhak....lau aq murah haty la....hehehe

k lah....happy birthday  or 生日快乐(Shēngrì kuàilè)

2 comments:

  1. aq da komen pnjg leba arytu,, p xtao npe xde meyh... p papepun... THANKS AZWA..!!
    -nash was here.. :P

    ReplyDelete
  2. @Nash !!hahahaha...la....yekew....kesian ko....huhuh....ada yang tak kene ngan blog aq nie....huhuh....tapi aq dah betolkan dah....hahaha...thanks drop by here....=D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...