Friday, 16 December 2011

i lost my phone.....v_v

assalamualaikum semua...
lama rasanya tak update blog nie....dah ad bibit-bibit habuk dah....
hari nie azwa rase...hari yang sangat  susah untuk azwa lalui...rasa cm azwa nie kene balasan dari Allah terhadap dosa-dosa yang bertimbun....(macam sampah kat pusat pelupusan sampah.....)..
pagi jumaat...azwa terlewat 20 minit ke kelas tutorial, mujurlah pensyarah tidak marah...then...petang ade kelas technical communication....dah penat jalan kaki ke library yang jauh tuh...lecturer suruh balik ambil laptop...sbb die nak suruh wat keje dalam laptop...so menapak la lagi ke asrama...huuhu....
yang lebih teruk....smartphone kesayangan...hilang dalam sekelip mata......huhuu...sangat malang...setelah puas mencari di dalam beg dan seluruh bilik...tak jumpa....menyirap darah....seram sejuk...semua ada lah....mcm nak pengsan pon ade...seriously seram gyle....sbb  henset baru n paling mahal dalam sejarah hidup...huhuh...try la call2 guna second phone......selamat ad orang jawab....nasib amat baik...Allah menyelamatkan henset tuh...technition yang jumpa dan serahkan kepada kaunter library....hhuh...Alhamdullillah....dengan itu...azwa berazam menjaga henset nie dengan baik sekali...huhu....so...moral of the story....nie lah kehidupan kat university...penat...dan jangan lah jadi cuai cm azwa....die APA PON TAK BOLEH...huhuhh

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...