Tuesday, 10 January 2012

Persediaan Diploma UTHM kembali lagi!!!......=D

Assalamualaikum...and well hallo Malaysia!!...hahaha...
how are you...hope u all are in good condition...hahahaha
hari nie ...azwa nak story pasal Program Persediaan Diploma UTHM 2012...



huh!!!
program apa nie......ramai yang masih tak tau akan kewujudan program sebegini di Universiti Ter-Hebat Malaysia UTHM....=P
even...UTHM setudent sendiri pon tak tau.....hem...
let me brief. you for a while...
program pra diploma UTHM merupakan program tahunan yang di jalankan oleh pihak universiti...bermula pada tahun 2011 (batch azwa lah tuh.....batch terbaik se-malaysia...=P)...dan kini berada untuk kali ke dua....program ini dikhususkan kepada para pelajar lepasan SPM 2011*...dan mengkhususkan pelajar2 yang berada dalam jurusan sains tulen....
program ini memberikan peluang kepada para lepasan SPM merasai kehidupan di universiti....dan...bla..bla...bla...erm...mcm nie jer lah...masuk je link nie...senang cerita...----------->


sila lah masuk yer ke link nie....ade banyak lagi program yang ditawarkan antaranya khursus bahasa inggeris...dan
Engineering Apperanticeship Program (EAP) ...

walaupon azwa sibuk ngan assignment dan test....azwa sempat la juga menyertai program orientasi or we called it Minggu Haluan Siswa (MHS)...di DKA-G3 UTHM....from day of registration until finish their MHS....hahahaha....they are relly awesome!!...and good...even im not one of the facilitator...but...as the first batch student...we feel they as our brother and sister who need our help....=P
so dengan bangganya...follow la MHS dieorang...hehehe....
nie ada sedikit gambar yang sempat snap!!..nnty lau ade lg...azwa masukkan lg!!..




taklimat awal bersama ibu bapa bersama TNC UTHM...




taklimat kolej kediaman bersama felo.









LDK !!!!



FASILITATOR AMRI AZIZ DAN HUSNA LEEYA

FASI KAK MIDAH.

LDK!!....

sampai sini jer dulu la yer....nnty azwa akan post lagi......and sebelum terlupa
Selamat Datang Ke UTHM adik2 pradip..... experience your university life....abg azwa wish u Good Luck to all...hahaha....=P
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; 

6 comments:

  1. wuuuuuu... mane kau.. amri je lg td.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha!!!!......aq kat belakang camera....mana nak nampak....kaw masuk la kat link tuh...ade la gambar aq sikit2....hehehehe.....erm...tolong bg nama skali bila berkomen ek....hehehehe...

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. salam. saya dah isi and dapat tawaran untuk program pra diploma. dia macamana ya pembelajaran dekat sana?

    ReplyDelete
  4. salam. saya dah isi and dapat tawaran untuk program pra diploma. dia macamana ya pembelajaran dekat sana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. nur nabila sudah terima ke tawaran tersebut

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...