Monday, 5 March 2012

Malam Aprisiasi KKDK dan K-Utech UTHM Holding Sdn. Bhd.


Assalamualaikum and salam sejahtera semua....

hari nie azwa nak berkongsi sedikit mengenai 
Malam aprisiasi KKDK dan K-Utech...
malam nie di ada kan adalah bagi menghargai jasa para AJK pelaksana 2 program mega UTHM iaitu Persediaan Diploma dan EAP....
jadi bagi mengenang jasa kami2 yang bertungkus lumus menjayakan program tuh...samada di peringkat Majlis tertinggi mahupun Fasilitator...

majlis yang diadakan di kawasan tasik Kayak UTHM, diadakan dengan suasana santai dan relax...no protocol...haha
azwa telah di jemput oleh Pengarah program...dan...orang jemput makan....takkan menolak...
sebenarnya pada malam yang sama...azwa juga sepatutnya pg ke Majlis Malam Anugerah KKTSN...
majlis utk penghuni kolej kediaman Tun Syed Nasir...but...azwa tak pegi yg tuh...sbb takde baju...=P....die nak tema elegen...huhu...takperlah...walaupon dah bayar...tapi rasa berbaloi kowt tak pg dan datang ke majlis kkdk nie...hahaha....nak tau kenapa....
sbb...
kita ada macam2 makanan...yang hebat2 dan sedap2....
seriously   memang hebat belaka...
sangat meriah walaupon majlis kecil sahaja...
 ok..kembali ke majlis aprisiasi tadi...
majlis tuh sangat meriah dengan makanan...terpamir wajah2 keriangan dan kekenyangan...hahaha
apa yang kita ada malam tuh ialah...
BBQ...
kita ada...
beef, lamb,udang,sotong,ayam,sosej,jagung....
antara lain...ada mee hoon goreng, nasi goreng,salad,buah2an,muffin,kuih2 yang memacam.....
hah!!...sangat banyak okey....kambing seekor kene pangang....hahaha
memang hebat la...
so...after makan....kita ada la sedikit aktiviti karaoke..then azwa sempatla sumbang satu lagu...memang sumbang la kan...hahahaha....
but...time azwa nyanyi...silap pilih lagu....org nak lagu seroja by jamal abdillah...die bagi lagu seroja zaman tok kaduk...memang ngantuk la kan...hahahaha.....
apa pown...semua ornag sangat seronok malam tuh...majlis dipenuhi dengan senda gurau dan tawa keriangan...hahah
...kpd K-Utech dan UTHM Holding.....next year buat la lagi ek....hahaha
here have some candid for you.....hahaha





































4 comments:

  1. Replies
    1. ala....jangan la nak jeles2...kitaorang pon tak tau majlis tuh hebat cm tuh......ikot2 je....kitaorang dapat habuan atas kerja yg dah dibuat.....hehehehe....saty on KKDK...and keep active yer....(yang benar-azwa-)

      Delete
  2. wooot wooot.. _nash was here ><

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh!!...thanks nash for coming here!!....long time no see.....hahaha......lama tak nampak kaw mewujudkan diri kat blog aq yang tak seberapa nie.....so appreciate it....thanks for coming, thanks for ziarah, thanks for writing something, keep blogging....=D (yang benar -azwa- )

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...