Sunday, 11 March 2012

salam Final dari ku di UTHM~~~...


Assalamualaikum dan salam sejahtera
alhamdullillah....akhirnya dapat gak idea nak update ape kat blog nie kan...

memandangkan segala kekawan dah nak jumpa final...
so
topic kali nie salam final dariku!!...XD
dah cam tuju lagu plak...hakhakhak...
okey!....utk pengetahuan semua...esok azwa dah start exam final sem2....dan sampailah 23 hb mac nnty..
harap semua bejalan dgn lancar dan baik lah ek!.
bukan azwa sorang ajer yg akan menduduki final...
tapi ramai kekawan azwa yang laen akan menduduki final mereka iaitu final mereka yang terakhir...terutamanya bg yang berada di Matrikulasi dan Asasi!!..
 so kpd mereka yang dah nak tamat pengajian ...azwa ucapkan 
Selamat Maju Jaya!!
dan semoga kebaikan sentiasa menyebelahi diri anda semua!!
ingat harapan ayah dan bonda memasing yer!...

yang amek final semester 2 plak...semoga bertemu lagi di semester hadapan...dengan pointer yang gilang gemilang!!...hehehe

so dikesempatan ini
azwa nak mintak maaf la kat semua yang kenal dan pernah bertemu atau tidak,berbual di dunia mahupun maya....so mintak maaf jer lah ek!.
azwa nie manusia biasa yang sentiasa diiringi dengan kesalahan dan kesilapan secara sengaja mahupun tidak..
so senang cerita ...azwa minta maaf la yer kepada SEMUA!!...

Salam final dari azwa buat anda semua...kalau ada rezeki...kita berjumpa lagi di lain masa!...
sekian assalamualaikum!


4 comments:

  1. welcome!!......anyway...thanks for drop by here!!...really appreciate it!!...=D (yang benar-azwa-)

    ReplyDelete
  2. kene tulis yang benar eah?haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...@zuheir GM tuh style saya....haha...anyway thanks drop by here!!....=D (yang benar -azwa-)

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...