Sunday, 1 April 2012

semester 3 yang bakal bermula!!


Assalamualaikum dan salam sejahtera!!...
harap2 semua ok2 jer lah ek!...
setelah bercuti selama seminggu....cuti segalanya...
cuti belajar..cuti buka buku...cuti FB...cuti Twitter...cuti Blog and cuti movie...
akhirnya kembali lah saya ke UTHM untuk meneruskan kelangsungan hidup
(ayat SPM...=P)...
semester 3 akan bermula isnin 2 HB.....huhu...short sem...
sangat sedih oo....
yerlah....bestfriend semua baru start cuti....kita nie...dah habis dah cuti...hadoi...memang tak puas la kan...
hahaha...apa boleh buat....( tuh la..sape suruh masuk UTHM...kan dah...hahaha...=P)..
ape pown...short sem nie tak la banyak kerja sangat....cuma 2 subject jew...ape ade hal...hehehe.....(poyo habes nie.)...statik dan dinamik yang di katekan susah  dan subject Bahan Kejuruteraana awam...huhuhu...
tuh jer lah...

Short sem nie akan berjalan selama 8 minggu di akhiri dengan Final pada minggu ke 8...dan pastuh dapat la cuti 2 minggu sebelom sambung semester 4 tahun 2...hehehe...(dah jadi sinior ..XD)...dan bermula lah kehidupan baru di rumah sewa....hehehe...

apa pown takyah risau la...short sem nie walaupon tak cuti sama dengan student diploma uni. laen....pelbagai rancangan dah di atur...hahaha...
kepada my bestfriend semua...especially Qutai dan Fadir...standby jewp la...hehe...jadual aq tak pack sangat...boleh la merayau2...haha....
anyway...
study tetap study!!...hehe..



so that's all for now...see you later...=D

SEMESTER BARU, SEMANGAT BARU ,MINDA BARU!!


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...