Friday, 4 May 2012

Jalan-Jalan Kluang!...misi tak di rancang..

Assalamualaikum anda2 semua....and salam 1 malaysia...

hari nie merupakan hari yang sangat busy buat azwa...haha...sbb banyak perkara yg nak di uruskan...
perkara apa tu ek??
perkara merayau keluar dari kampus mencari ketenangan....
huh!...setelah melihat result sem 2 yg mensedihkan warga Malaysia sekalian...hahaha...
terpaksa la cari jalan mancari semangat baru dan men-freshkan diri ini...
sekadar melakukan refreshment2 biasa yg dilakukan oleh fasilitator tidak memadai bagi mengubat hati yang lara luka dek kerana pointer sem 2...

rancang2 nak ke Batu Pahat ngan one of my best sahabat..merangkap best buddies...merangkap kawan rapat..and sama waktu dengan nyer...
siapakah!??....
of coz la Fadir Al-hafiz...haha..
so dalam perjalanan ke BP...tetiba si Fadir bagi idea plak nk g kluang...ape lg...terus U-turn patah balik...g kluang...hahah...sampai kat  kluang...bosan plak..so g Gunung Lambak Recreational Park.

huh!!???....ape kejadah pg gunung lambak...haha...saje je...nak snap2 gambar alam semulajadi...sambil menghirup udara segar...dan menghilangkan kesedihan pointer...hehe..
so kita tengok apa yg didapatinye poon...di gunung lambak...

erk!!...haha..first2 dah muke die...hampehh!!..haha

ade titi gantung meyh...jowm maen gayut2...hahaha


flora menghijau...sungguh menenangkan....deruan anak sungai...menghalusi jiwa...


sedap meyh!!...rasa vanila...hahaha!!...dah cm org asli dah...>_<


gaya hang tuah cari port...hehhe



hahaha....cari anak ikan....=P



pergh!!...law dapat mandi nie...syok le weyh!!...







unty jual buah-buahan...segar2...

dan sempat gaklah buat video amatur kat situ..haha..ala2 vlogging...but tak rety edit...kena belajaq nieh...hehehe


video first!...part 1...

part 2...

enjoy je la ek!..law ade yg tak berkenan sorry je lah...

for more pic. visit here!------------->[click here]

assalamualaikum!




2 comments:

  1. arytu aq pnye "unplanned trip", aq 2owg ngn mmbe aq g melaka. XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha!!!... seriously???...LOL...best kan keluar ngan bestfriend...hahaha...untungla kaw sampai melaka...aq sampai Kluang je poon...hahaha..tuh pon tak sengaja isi minyak kereta sampai 21 ringit..hehehe...nnty leh aq wat unplanned trip G JB...kaw jadi guider la...haha...(azwa)

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...