Monday, 11 June 2012

saya student Tahun 2!!!..hahaha


Assalamualaikum semua!!!...
dah lama rasanya azwa tak update blog nie...yerlah...kat rumah takde line...
so sekarang baru sempat update... kat rumah sewa ada la line sikit2...hehehe

so cuti semester yang lalu azwa sangat busy...
cuti minggu pertama sibuk buat persiapan untuk Majlis Perkahwinan My Auntie and second week plak busy dengan Minggu Haluan Siswa atau di Uni. laen juga di kenali sebagai Minggu destinasi siswa...dan orientasi. atau suai kenal.

kedua2 nya akan azwa update dalam post yang berlainan kelak... nntykan l;ah ye... banyak yang azwa nak kongsikan...semuanya mantap2 gila...
hahaha

so miggu pertama perkuliahan di selubungi dengan rasa excited tahap dewa...yerlah...memang adat cm tuh...setiap kali new semster...mesty semangat membuak2 dan azwa penuh membara...walaupon ending setiap semster adalah sama iaitu hambar...
wakakaka!!!
ok what...at least ade semangat!...hahaha
hope this sem willl membantu azwa...
sbb hari pertama perkuliahan pon dah menmpakkan kepenatan tahap mencanak!
sbb sem nie banyak makmal dan bengkel... siap ade amali ukur jalan lagi tau...(actually ukur tanah atau geomatik) hehehe...

so sem nie azwa dah start duk rumah sewa... dan segala persiapan awal dah di buat sebenarnya...
so takla kelam kabut sangat...
rileks2 je masuk rumah sewa...
hehehe
harapkan rahmat tuhan je sekarang nie...


everything still in under control..
housmate semua merupakan abang2 azwa...hahaha...sbb umur dieorang semua lebih tua dari aq...hahaha!!...
aq muda lagi...hehehe
so segalanya akan berjalan lancar dalam semster4 tahun 2 nie..... insyaallah bulan 12 tahun depan saya dah graduation!!...yahoooo!!...

sabar3...

for degree student like Hazwan, epul, hakim, dan laen2...good luck for final!!...haha rasakan kaw... tuhla study week sibuk join MHS...kan dah...hahaha

k lah itu saja lah dulu mukaddimah smester 4 nie... nnty kita borak lagi pasal wedding my auntie ngan MHS 2012/13 UTHM!!...
dan idea2 ngah mencurah2 nie...line plak tak kerjasama...hahaha
k fine...kbye...

k ar...enough for now... Assalam!.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...