Tuesday, 28 August 2012

kami bersedia untuk anda!!!


Assalamualaikum and salam sejahtera....
alhamdulillah...N Selamat Hari Raya kepada semua,,,hahaha...*still on syawal rite.. =,=

hari nie hanya post ringkas je..memandangkan azwa telah terpilih sebagai Fasilitator dan pembantu Minggu Haluan siswa(MHS) degree 2012/13 UTHM...

so 
hari nak cerita la serba sedikit mengenai persediaan azwa dari segi mental,physical, and emotion...
di beritakan jumlah pelajar yang akan mendaftar pada hari ahad ini ialah 3000 orang dalam satu hari...termasuk student antarabangsa..
so its gonna be very tired and busy day in my diary..
as well as an history in my life...
woohoo!...ianya akan ramai orang2 dtg with candidates...parents family...and UTHM will be very crowded!!...yeah!!..( don't you think azwa was too excited?..hemm,, o_O..)..
ok then..i will dead!..coz has to make sure everything proper inthe same time have to stay energetic whole day...
but!!..
its ok.. kami bersedia untuk semua tuh!...kami dah dilatih...yeay...so to all candidate or pre-uthm degree student...dont worry...
kami akan cuba sebaik yg mungkin untuk memberi kepuasan hati dan menjadikan ianya hari yg sangat manis dan bersejarah buat anda..=)

yg seronoknya...MHS kali ini buat pertama kalinya menggunakan Dewan Canselori yg baru je siap!...dewan yg sangat awesome dan gah!...beruntungla anda2 semua...=)
dewan cancelori..

awesome look right!..hehe..


so pesan2 random saya kepada pre-student UTHM..yg akan mendaftar ahad nie...

  • pastikan segala dokumen penting dan yg diperlukan dibawa secukupnya, especially setem hasil yg telah dimatikan dan foto pasport secukupnya,
  • datang dalam keadaan kemas, sebaiknya berkemeja lengan panjang, bertali leher, berselua slack.dan berkasut, bg wanita berbaju kurung atau sopan.
  • pastikan anda datang awal pada pagi ahad bagi mengelakkan kesesakkan kaunter dan kesesakkan trafik.
  • sila patuhi arahan seketariat MHS dan semua pembantu2 agar memudahkan kelancaran urusan. dan penjimatan masa
  • sila patuhi segala arahan dan panduan minggu Haluan siswa yg diberikan.
  • sekiranya terdapat kemuskylan dan masalah, boleh terus berhubung dengan mana2 Pembantu MHS dan para seketeriat.
insyaallah...sekiranya anda2 semua mematuhi dan mengambil kira pesanan  saya dia atas....pasti MHS ini akan anda ingat sampai bila2...=)
bak kata Honda...
Keselesaan anda keutamaan kami...( hahaha...=P..)
*law taknak ikot nasihat nie pon takpe....hhehee..

pemimpin tertinggi UTHM..

so azwa pon nervous.. jumpa kekawan yg selama nie jumpa kat FB je..tak de F2F...haha..
dan sebenarnya..
join MHS nie buka sebab ape...sebab kekawan jugak...hehehe...
bukan sebab elaun..(shhhh!...=P..)
dan rasa tangunggjawab membantu Universiti...ade la gak yg kate...wat pe join...bukan ade kena mengena ngan student dip pon....but azwa fikir..nie la apa yg azwa mampu bg utk Universiti..=)

so kepada najib...hahaaha,,,bakal2 student UTHM nie...good luck for you...see you these sunday!..haha...and the other..Good Luck!.

Gemilang UTHM.
haaa....nie lagu Rasmi UTHM...dengar leklok na...hafalkan...hehehe...enjoy!..

salam... =D

3 comments:

  1. memandangkan orang kuat MHS dah bersemangat..
    hopefully MHS kali ni best dan x buhsan yer senior XD peaceeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. @my_rules...hahaha....takyah nak seniour sangat la bang...hahaha...abg daftar degree sini gak kan..hehehe...see you later aa... =)

      Delete
  2. salam...cari gambar kat google jumpa blog awak pula ^_^
    saya follow blog awak ye...selamat berkenalan =)

    saya share blog saya : http://www.sofinahlamudin.com/

    kalau sudi jemput la singgah ^_^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...