Sunday, 9 September 2012

MHS degree... done!..


Assalamualaikum and salam sejahtera to alllll of you!... 
owrite!!..
today is the glorious day...when the MHS or minggu haluan siswa UTHM untuk degree dah selesai...
rasa macam seekor gajah yg besar baru je di lepaskan dari belakang bahu nie...( cewah..hiperbola habis ayat nie..)..hehehe
memandangkan azwa student diploma...then segalanya agak menjadi serba tak kena...
first kene tipu pasal identiti...
nie perkara yg sangat susah sbb azwa tak suka menipu.. ( =P ) dan tersangat jujur orang nye... ( jujur or naive) ...hahaha
most of them yg tanya umur...azwa cakap umur 23 then degree tahun 3....LOL.. actually dieorg tengok muka azwa pon tau,,,muka muda lg..( even ade yg percaya,,,bhahaha)..

yg kedua...memandangkan azwa student diploma...so tak sepanjang masa ade kat MHS.. its mean..sometime kene skip then kene pegi kelas....coz kelas lebih penting...
but segalanya lancar...even rasa 2 kali beban,,,hehe...

MHS degree kali nie dalam sejarah tanpa LDK or latihan dalam kumpulan...
azwa tak tau la kenapa...but maube the time was too tight and they have a lot of briefing ...
so LDK terpaksa di batalkan... emm takpelah...

dan MHS kali nie tersangat lah ohsemm!...kerana dijalankan di dewan baru UTHM...dan di hadiri oleh 2 menteri...iaitu DS Hishammudin dan D khalid Nordin Menteri pengajian tinggi...

MHS degree nie agak laen sikit la dari diploma...coz utk degree mereka akan di asingkan mengikut fakulti dan kursus engineering n non engineering...
so taklah berlonggok 2300 orang...pening meyh...

dan apabila selesai segalanya... maka selesailah amanah Universiti Kepada azwa..


dan kepada junior2 sekalian....Selamat maju jaya dan All the best!!.. 

dan kepada semua pembantu2 MHS yg laen...saya Khairul Azwa Syafiq memohon maaf sekiranya saya da melakukan apa2 kesalah dan kekurangan dalam melakukan tugas selama MHS lalu...saya memohon maaf secara terbuka dan insyaallah akan ada penambahbaikkan kelak.....

* sorry...these time no pitcures available...coz too busy..and dont have time to take pictures.. =) 

Ssekian je dulu utk masa sekarang...Assalamualaikum..


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...