Thursday, 11 October 2012

Tamatnya semester 1 tahun 2... ^_^


Assalamualaikum dan salam sejahtera!..

hye semua.. ahaha!!..setelah beberapa lamanya syafiq tak update blog... hari nie ada jugak masa untuk menghidupkan semula blog nie...

Alhamdulillah... 4 bulan telah berlalu... maka dengan rasminya tamatlah semester 1 tahun 2 azwa kat UTHM nie...
dengan berakhirnya peperiksaan akhir tenggahhari tadi... maka tamatlah semester nie dengan rasminya...dan bermulalah cuti semester syafiq selama sebulan..

pelbagai suka duka dan 1001 kisah yang ada dalam semester yg lepas nie... dengan merasai menjalanai ibadah puasa di rumah sewa buat pertama kalinya.. memang menyeronokkan... hari2 pergi baazar... hahaha

then banyak la suka duka berprogram...jumpa ramai org... yg tua...yg muda... kanak2 sekolah... 
pendek cerita semester nie memang pack and full... kadang2 satu hari 3 program bertindih... 
taktau la syafiq nie nak bahagi berapa... haha

tapi semua tu tak menganggu pon pelajaran syafiq...still g kelas... except kalau betul2 dah tak larat... mmg skip la... but ade surat pelepasan kuliah.. hehehe..

semester nie juga pertama kali syafiq pergi mengundi untuk PRK UTHM... undi adalah rahsia...hehehe...

sem nie juga laha banyak kontreversi yg melibatkan org sekeliling syafiq

dan semester nie juga lah syafiq belajar menjadi seorang mahasiswa yang berguna untuk negara... 

kira..banyak la yg dapat belajar sem ni...yg mana takkan dapat belajar dalam kelas..

so cuti pon dah bermula... jadi banyaklah aktiviti yang di rangka... memandangkan Fadir my bestfriend pon balik cuti... hehehe...
but mmg cuti nie Pack gyle... minggu pertama dah kene Balik perlis... then preparation team Gamelan Untuk Majlis konvokesyen UTHM ke-12...then kene jaga Pesta Konvo plak...
waaa..... sangat banyak kerja... then rasanya baik tak cuti... hahaha..sbb nampak gayanye terpacak jugakla muka nie kat campus nnty... hehe...
mesty ade org pelik nnty...hahaha

so sampai sini jewp lah dulu... nnty kita borak2 l;agi ek... =)
Assalamualaikum.




2 comments:

  1. ngeh ngeh ngeh!!!.... untungla... hahaha... paper aq yg paling lambat... sedeyh pedih... hahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...